Bij Laura heb ik haptonomie gevolgd. Er was meteen een klik. Laura kan goed aansluiten in gesprek en kan op een heldere manier de vinger op de zere plek leggen. Door oefeningen heb ik veel inzicht gekregen in hoe ik handel in bepaalde situaties. Hierdoor heb ik op zowel werk als privé vlak veel geleerd. Ik zou Laura aan iedereen aanbevelen die meer balans zoekt in zijn of haar leven.
Sandra
zocht meer balans
Laura heeft mij vanaf het eerste moment aangevoeld in mijn Hoogbegaafdheid (wat nog onbekend was voor mij). Ze heeft mij geholpen om dit nieuwe stukje van mijzelf te omarmen en te begrijpen hoe dit mij blokkeert in de relatie met mijzelf en de relatie met anderen.

De samenwerking met Laura heeft mij geleerd om mij bewust te zijn van de signalen die mijn lichaam mij geeft en dat ik steeds een keuze heb om hier wel/niet naar te luisteren.
Laura is heel eerlijk in haar behandelingen. Ze is helder in haar verwachtingen en geeft jou de regie in het proces. Ze maakt gebruik van wat zich in het hier en nu afspeelt.
Dit maakt dat iedere sessie relevant is en je direct een stap verder ben in je eigen proces.

Ik heb Laura leren kennen als eerlijk en transparant in wat ze voor je kan doen. Je merkt in een kennismaking of jullie een match zijn.
Ik zou een kennismaking zeker aanbevelen
Carin
Wilde rust in haar hoofd
Door de samenwerking met Laura ben ik weer dichter bij mezelf gekomen en heb ik weer leren vertrouwen op mijn gevoel. Laura kan met veel warmte en begrip op de juiste momenten doorvragen of je door oefeningen vriendelijk met iets confronteren, daardoor lukt het om dingen te verwerken die ver weggestopt waren.
Voor iedereen die zichzelf om wat voor reden dan ook kwijt is, of zich heeft afgesloten van het eigen gevoel, kan ik Laura van harte aanbevelen.
Christa
Wilde weer voelen
Door Laura's liefdevolle begeleiding ben ik meer in contact gekomen met mijn lijf, en daarmee met mijn emoties, behoeften en verlangens. Laura heeft een groot invoelend vermogen, waarmee ze me heeft geholpen mezelf beter te voelen. Ik ervaar nu veel meer (innerlijke) rust en neem meer tijd en ruimte voor mezelf. Het is fijn om te merken dat dit ook een positief effect heeft op mijn relatie met anderen.
Henrike
Wilde contact met haar lichaam
IMG_20200405_082808
Dankzij de begeleiding van Laura kan ik steeds dichter bij mezelf blijven. Ik heb manieren geleerd om steviger in m’n eigen gronding te staan. Ik kan beter bij m’n eigen gevoel en tekens van mijn lichaam blijven als ik in contact sta met de ander. Ik waardeer haar rust en hoe ze respectvol en integer omgaat met de vraagstukken waar ik mee worstel.
Laura luistert echt en past de begeleiding daar naadloos op aan. De oefeningen die ze geeft zijn heel praktisch en passend bij mij. Laura kan snel schakelen en is heel fijngevoelig, waardoor ze ter plekke mij steeds weer de juiste kant op helpt.
Ik beveel Laura aan voor iedereen (jong, oud, man of vrouw) die dichter bij zichzelf en zijn gevoel wil komen en beter naar de signalen van zijn lichaam wil luisteren. Gun jezelf die wandeling in jou of buiten in de natuur met Laura, het is echt hel(p)end
Wendy
Wilde zichzelf voelen
Laura heeft mij op vele vlakken geholpen. Zij heeft mij meegenomen in hoe ik met mijn hoogsensitieve dochter om kan gaan. Het krampachtig vasthouden naar het losser worden in mijn handelen. Tijdens mijn burn out heb ik mijn grenzen opnieuw leren voelen. Minder ‘moeten’ en voelen waar mijn behoefte en grenzen liggen. In mijn reis heb ik Laura als warm en daadkrachtig ervaren. Ik voelde mij erg gezien. Laura gaf mij het veilige gevoel dat ik in al mijn gebrokenheid er mag zijn wie ik ben, zonder daar een oordeel over te hebben!
Zij heeft mij (weer) bewust gemaakt waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. De bewustwording van mijn grondpatronen en daarbij de keuze/het vermogen om te kunnen schakelen geeft mij zoveel meer ruimte in mijn handelen dat ik me daardoor steviger en zekerder ben gaan voelen.
De manier waarop Laura je begeleidt: duidelijk, de wijze hoe ze iets overbrengt, de oefeningen hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb ‘opnieuw’ mogen ontdekken wat ik in mijn lijf voel en daarbij de signalen die mijn lichaam te vertellen hebben. Dit heeft mijn leven voorgoed veranderd. Hiervoor ben ik haar heel erg dankbaar. Dat gun ik iedereen!
Christien
Wilde haar grenzen bewaken